Dezlantuirea ofensivei.

16 Jun

Grasutzul analist Chireac se intreba azi;”Cui ii e frica de Iohannis?”.Asta ma intreb si eu dupa emisiunea lui Gadea din seara asta. Lasand la o parte ca toti candidatii la prezidentiale, exceptandu-l pe infantil-bineinteles, sunt santajabili. Atacurile la Iohannis au fost de o virulenta iesita din comun.Ca sa nu se faca de cacat in totalitate au asezonat atacurile catre sas si cu atacuri catre ceilalti doi care, practic, nu conteaza in cursa din toamna, respectiv Diaconescu si Unguent. Si unul si celalalt sunt in mod evident iepurasi basisti. Nu exclud nici faptul ca primarul sas poate avea o gramada de bube-n cap. Problema este ca prezenta lui in postura de viitor candidat a produs o panica formidabila in tabara care-l mana de la spate pe caricatura de Ponta spre Cotroceni. Am prevazut bine ca retragerea intempestiva a lui Antonescu  si fortarea lui Iohannis sa-si asume acesta candidatura va determina o reactie pe masura din partea Varanului si cetei sale de mercenari datorita faptului ca , scazand sansele Pontei de a fi ales( de fapt fuga lui de desemnare precum a dracului de tamaie), ii reduc dramatic sansele de a fi gratziat dupa previzibila condamnare cu executare. Dar mercenarii , atat varanisti cat si raitaristi, in elanul lor creator au comis o mare eroare: l-au bagat in oala santajatilor si pe Antonescu.Gresala fatala pentru ca au determinat iesirea din amorteala a acestuia , intrarea pe post si :”

“Dacă decizii politice cum ar fi ieșirea de la guvernare sau anunțul meu că nu mai candidez la Președinție lasă liber un asemenea spațiu pentru cele mai ordinare calomnii, dacă el nu poate fi explicat altfel în țara asta decât printr-un posibil șantaj, atunci vă spun limpede, USL-ul la loc nu-l fac, dar la Președinție, dacă țineți morțiș, doar pentru a vă convinge că nu sunt șantajat de nimeni nu mă faceți, că o fac”, a spus Crin Antonescu, luni seară, la Antena 3.

– See more at: http://www.dcnews.ro/antonescu-nu-ma-face-i-sa-candidez-la-pre-edin-ie-ca-o-fac_446070.html#sthash.fygh5iRz.dpuf.

Asa ca , imprevizibil cum il stim, s-ar putea sa ne rezerve o mare surpriza.Dupa ce Klaus o sa fie facut muci de propaganda pontista, dupa ce Diaconescu si Unguent vor fi facuti una cu pamantul, dupa ce sondajele vor consfinti faptul ca Predoiu are carisma unei cismele din piatza publica, s-ar putea ca cei “de dreapta” sa-si dea seama ca singura sansa de a nu avea o marioneta infantila, aviatoare , copilota si baschetbalista, iubitoare de castigatori de medalii si loc doi la Roland Gaross , ramane Antonescu. Poate si papusarii de dincolo  sa-si dea seama ca singurul credibil, nesantajabil, ramane Antonescu.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: