This is the Prime Minister of Romania.The future President!!

22 Jul

“4. Cati km de autostrada din proiecte noi facute in ultimii doi ani s-au inaugurat?
Ponta: Romania construieste autostrazi din fonduri europene cofinantate, programul transporturi a fost blocat in urma auditurilor din noiembrie 2011, am reusit sa deblocam si sa relansam proiectele blocate.
5. Revin, ce se intampla cu contractul pentru Comarnic-Brasov?
Ponta: Comarnic – Brasov e in negociere, evident ca il va inaugura altcineva.
Taxa privind constructiile speciale a fost eliminarea unei exceptii
Asa cum se platesc impozite pe toate tipurile de constructii si cladiri, si acestea au intrat in ideea de largire a bazei de impozitare.
6. Ati vorbit de crestere incasarilor ANAF, dar fata de programat?
Ponta: Eu am pus la dispozitie datele.
Ma iertati am vrut sa va raspund de aici dar intram la polemici.
Pemierul Victor Ponta, ministrul Finantelor Ioana Petrescu si consilierul premierului, Cristian Socol, au plecat din conferinta in timp ce ziaristii puneau intrebari incomode.
Pe fundal a mai putut fi auzita o intrebare privind taxa pe stalp: “Taxa pe stalp este pentru companii, dar e platita de populatie, cum se face treaba asta? ANRE a recunosc la companiile din energie aceasta taxa si e platita de populatie”

Preluare de pe HotNews (numai ei au publicat un rezumat din conferinta de presa a impricinatului-raspunsuri).Tot acolo se poate revedea toata conferinta de presa.

Am urmarit sfarsitul apoteotic al conferintei de presa convocata de infantilul acompaniat de duduia ministru de finante. In momentul in care au inceput sa apara intrebari punctuale referitoare la autostrazi , gradul de colectare bugetara si multele si consistentele taxe introduse de acest mic Titulescu , pur si simplu s-a ridicat si si-a luat talpasitza.Penibil a fost si faptul ca tanara sperantza-ministru tocmai incepuse sa ingaime un raspuns pentru ziaristi dar a trebuit sa se lase pagubasa odata ce sefu’ si-a ridicat distinsu-i cur de pe scaun indreptandu-se spre salvatoarea usa .Bineinteles, exceptand posturile basiste, toata presa pupinpontista a pus batista pe tzambal si nu pomeneste deloc tarasenia. Tragic este faptul ca stand cu ochii belitzi pe scandalul Bercea Mondialu’ pulimea votanta si participanta la sondaje de opinie cu marja de eroare mica precum putza de furnica nu realizeaza ce fel de premier a gestionat tzarisoara timp de doi ani si se pregateste sa stea-n capul mesei CSAT pentru inca cinci ani.Si sa reprezinte tara si pe noi toti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: