Pohta ce-a pohtit.

5 Aug

Daca si-a dorit sa faca tara praf si pulbere, daca si-a dorit sa umileasca un popor si asa destul de batut de soarta, daca si-a dorit sa bage la parnaie pe toti cei care , mai mult sau mai putin , i s-au impotrivit atunci a reusit cu brio. Azi ne-a anuntat ca ii va las-n curu’ gol pe toti cei care cuteaza a aspira la jiltzul sau mult iubit de la Cotroceni. A anuntat cu subiect si predicat ca se va implica total in lupta electorala si-i va lovi fara mila pe candidatii care nu-i convin. A anuntat ca el va pune urmatorul presedinte. Nu este el vinovatul. Vinovatii sunt o clasa politica nevolnica, de lichele(aici ii dau perfecta dreptate) si o turma amorfa de tampiti constituiti in electorii care l-au votat de doua ori iar o data n-au avut vointa necesara pentru a iesi in strada ca sa-si apere votul de le referendum. Aceste doua componente ale societatii romanesti i-au creat toate conditiile acestei hahalere sa incalece aceasta tara si sa-si faca toate mendrele cu ea. Asa ca , cel putin eu, incep sa nu mai am indoieli in privinta faptului ca urmatorul presedinte o sa fie pus de dansu’. Are toate mijloacele la dispozitie: justitie, servicii, un premier nevolnic si coabitac,un guvern de cacat , o turma de indivizi penibili numiti parlamentari dar , mai ales, un popor indobitocit de manele si telenovele.A , era sa uit, si o pleiada de “intelectuali” bashinoshi.
Tupeul si soricul gros al personajului n-au limite. Desi a fost facut muci de scandalul Bercea Mondialu’, desi familia lui (fica si ginere) este bagata in scandaluri penale,desi afacerea ALRO i-a explodat in fata, continua sa se afiseze la “Brusel” ca si cand nici usturoi n-a mancat , nici halena alcoolica n-ar avea.
Singura mea speranta este ca urmatorul presedinte, asa santajabil de Basel cum o sa fie , o sa aiba suficient sange-n coaie ca sa-i intoarca spatele, sa profite de imunitatea de facto pe care i-o ofera acesta functie si sa nu-i permita sa ne futa cate zile i-or mai fi ramas de trait. Pentru ca in baza balegii moi numita Ponta eu nu-mi fac nici o iluzie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: