Tantalaul si gogomanul.De fapt parshivelul national.

6 Aug

In ultimele zile , cuprinsa fiind de patima procesului Varanului, presa noastra cea de toate zilele a cam neglijat o actiune de PR a tantalaului nostru premier.Anume vizita in secuime ce s-a dorit un fel de copy-paste dupa cele efectuate de personajul ce si prin pasivitatea ordinara a celor vizitati a fost reintromisionat la Cotroceni .Dar, spre deosebire de Basel , muhaiaua infantila a fost intampinata cu imnul Ungariei cantat de fanfara. Ingretzosatzi fiind de imnul Romaniei, facanduli-se gura punga dupa ce au supt o lamaie pantru a li se taia greatza, fanfaragii secui n-au mai putut sa sufle-n instrumente si au pus la statie inmul Romaniei. Desi nu am vazut imagini am certitudinea ca marele barbat de stat, viitor presedinte al Romaniei, a ascultat cu un zambet tamp intiparit pe figura cele doua imnuri.Bineinteles, in binecunoscutul stil al familiei, juniorul de dadea cu cartul.
Azi am aflat( de la Gandul) ca fascistoidul iubitor de Rusia Vona Gabor este oaspete de onoare pe teritoriul tarii pe care ar dori s-o vada dezmembrata.”Parlamentarul ungar Vona Gabor va participa joi, 7 august, la Tabăra de Vară EMI de la Borzonţ (Harghita). Aflată la a zecea ediţie, tabăra de la Borzonţ are un puternic caracter de îndoctrinare naţionalist-şovină, fiind organizată în fiecare vară, în luna august, de o asociaţie maghiară din Transilvania botezată Tineretul Maghiar Ardelean (EMI – Erdely Magyar Ifiak), în colaborare cu organizaţia de tineret a JOBBIK-ului.”(Gandul). Pai parca jigodia asta nu mai avea ce cauta in Romania. Sau asta e doar pentru imaginea infantilului adanc prelucrata de echipa de PR condusa de Bogdan Teodorescu. In rest, cu binecuvantarea celor doi mari barbatzi de stat , toata augusta iredentisto-sovinime ungureasca are liber a-si varsa ura fata de romani chiar la noi in batatura.

PS. Victor Parshivel Ponta a anuntat ca a rupt pactul de coabitare. Seamana cu anuntul pe care-l faceau din cand in cand taranistii in anii de glorie 1997-2000 ca vor demara reforma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: