Un esec de comunicare.

7 Aug

“Sinteza zilei ” de ieri anunta apocaliptic dezvaluiri care vor arunca in aer procesul Varanului. Nefiind un fan al sportului prestat de mult prea bine platitii imbecili stalpi de cluburi de noapte m-am lasat atras de oferta seducatoare a Antenei mai ales ca miza era enorma.De la bun inceput s-a pornit cu stangul prin aducerea telefonica pe platou a Pontei. S-a mai consumat un moment penibil din ciclul” sprijiniti-ma in campanie ca eu voi gratzia tot”. La un moment dat Gadea l-a intrebat pe infantil cand are de gand sa elimine din sistem toti infiltratii lui Base. Raspunsul l-a lasat pe Gadea inghitzind aer.A fost invariabilul ” mai avem putzin si pleaca”.
Dar marile erori au curs dupa aceea. A fost intervievat de la distanta fostul expert Gheorghiu de la DNA Mures. Omul are o rafuiala cu DNA-ul si de ani de zile este un fel de Don Quijote avand un blog de “dezvaluiri”. Dupa toate demersurile intreprinse dar , mai ales, dupa cum punea problema pare mai degraba un personaj exotic, undeva la limita intre fixism si dileala.Nu cred ca asa-zisele lui dezvaluiri din cadrul emisiunii, dorinta de a se auzi vorbind, au fost de vreun folos cauzei. Dealtfel nici audienta blogului sau nu pare ceva de speriat.
A doua mare gafa facuta de echipa Gadei a fost prezentarea scrisoarei deschise-felatzie a fostei procuror sef Nicolae adresata Varanului.Ce a uitat sa spuna Gadea dar n-a uitat sa aminteasca media basista este ca dansa a fost(si se pare ca inca mai este) arestata inpreuna cu feciorul cel mare dependent de droguri si bautura care cerea bani in numele ei de la afaceristi arabi. Ce mai, o marturie de mare putere si impact in randul maselor iubitoare de Varan. Daca s-ar fi rezumat la o simpla expunere a unor fapte traite de dansa mai treaca-mearga dar o scrisoare deschisa e cam prea mult.Pentru exemplificare redau integral continutul preluat din Jurnalul National”.

“Stimate domnule profesor Dan Voiculescu,
Vă scriu această scrisoare nu în calitate de fost magistrat, de fost procuror-şef de 18 ani, la Parchetul General, dar vă scriu în primul rând ca om, ca cetăţean al acestei ţări distrusă de ciumă băsistă, care a simţit nevoia să-şi exprime sincer şi liber gândurile şi sentimentele.
Am trecut şi eu printr-o situaţie similară când sistemul basist prin instrumentul său cel mai represiv, DNA, m-a executat după o carieră de 35 de ani şi o activitate impecabilă.
De aceea, eu mai mult decât alţii vă înţeleg cel mai bine, deşi foarte multe persoane ştiu că sunteţi nevinovat, dar nu au curajul să o spună public.
Am admirat şi admir la dumneavoastră curajul şi demnitatea de care aţi dat dovadă, faptul că aţi avut coloană vertebrală şi diavolul nu a putut să facă niciun pact cu dumneavoastră deşi şi-ar fi dorit, pentru că în realitate îi este frică de dumneavoastră. De aceea, vi s-a pregătit acest dosar penal, pentru a fi executat.
Prin inteligenţa dumneavoastră, prin sentimentele pe care le aveţi pentru poporul român, aţi fi putut face multe lucruri bune, dar din păcate oamenii valoroşi nu au fost lăsaţi să meargă mai departe. Am încrederea că judecătorii care va vor soluţiona dosarul îşi vor aminti că atunci când au intrat în magistratură au depus un jurământ pe care nu trebuie să-l uite şi nici să-l încalce vreodată.
Adevărul judiciar trebuie să fie mai presus de orice interese politice, de orice răzbunări pentru că viaţa este aşa de scurtă. Încă o dată domnule profesor, îmi exprim sentimentele de solidaritate cu dumneavoastră şi vă asigur de consideraţia mea deosebită.
Dr. Angela Nicolae
Fost procuror-şef în Parchetul General”

A treia tampenia s-a facut prin aducerea in platou a expertului scolit in State. Pe langa faptul ca nu-l ajuta mutra(element esential pentru o emisiune care se adreseaza unui public in cea mai mare parte afon) respectivul se afunda in termeni tehnici de neinteles pentru aproape toata lumea basca faptul ca a periat-o cu mult sarg pe dna.judecatoare Bogdan care in viziunea dansului este de o remarcabila inteligenta si putere de intelegere a fenomenului economic petrecut la ICA.
Singurul din platou cu capul pe umeri si coerent in exprimare a fost Pantis care l-a si intrerupt cu disperare de cateva ori pe expertul KPMG(parca). Tot ce a spus el a parut logic , limpede si la obiect.
PS. Singurul lucru care a avut un mare miez in ce a debitat domnul expert a fost reprosul facut fraierilor de inculpati ca s-au batut in a-si lua avocati penalisti de mare succes neglijand in totalitate angajarea unor experti evaluatori supercalificati ce ar fi putut sa demonteze foarte usor sustinerile DNA. Dar esta-i viata, doar nu erau sa imparta domnii advocati caimacul cu unii mult mai priceputi decat ei in domeniu. Parca nici Relu Fenechiu nu a luat decat in gluma acuzatiile.Pana a fost bagat la parnaie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: