Cele doua greseli ale Varanului.

8 Aug

Prima si cea mai importanta a fost cedarea la cantecul de sirena a proaspatului ales presedinte. Tradarea lui, pentru ca de fapt despre asta a fost vorba, i-a determinat si pe unguri sa se ralieze si sa distruga o majoritate parlamentara care ar fi putut sa i se opuna proaspat inscaunatului. Vanat la fata Nastase anunta o coabitare. N-a fost sa fie. Cu un Nastase prim ministru sustinut de o majoritate suficient de puternica alta ar fi fost soarta tarii si chiar a Basei Voda. O atare situatie n-ar fi permis ajungerea in functia de ministru al justitiei a unei defaimatoare de tara precum madam Macovei. N-ar fi dus nici la bagarea la parnaie a lui Nastase si , in ultima instanta, nici a Varanului. Si afirm categoric ca nu ar fi dus nici la dezmatzul economic la care s-a dedat puletele care acum isi asaza bucile pe jiltzul de presedinte al senatului.
A doua mare gresala a fost abandonarea lui Antonescu in favoarea baligii politice moi care raspunde la numele de Victor Viorel Ponta. Nu stiu pe ce s-a bazat Voiculescu cand a luat aceasta decizie, cine a fost sfatuitorul sau sfatuitorii care l-au impins la asa ceva dar ulterior s-a dovedit extrem de neinspirata. Subminand in permanenta pozitia lui Antonescu prin intermediul latrailor sai de serviciu a creat un culoar foarte larg si total nemeritat infantilului catre Cotroceni.Un Cotroceni de unde eu ma indoiesc ca o sa vina mult asteptata gratziere. Pun pariu ca in lupta dintre Basel si Antena( lupta de supravietzuire a ultimilor ca sa fiu mai exact) infantilu’ va adopta o pozitie caracteristica de non-combat. Ori o Antena slabita, scoasa de portarei cu suturi in cur din sedii, atacata din toate partile de justitia independenta basista, ca doar nu-i mare lucru sa faci dosare penale la toti ziaristii de acolo, nu prea o sa mai conteze in ecuatia campaniei pentru prezidentiale unde RAHAT TV va fi portavocea admiratorului de Che Guevara.
In rest, nu-mi fac foarte mari griji pentru Varan si familia lui. Este orice mai putzin tampit.Cine-si imagineaza ca averea lui, cea reala, sta calma asteptand sa fie confiscata de imbecilii de la fisc este ori naiv ori tampit de-a dreptul. Omul asta se ocupa inainte de ’89 de banii lui Ceausescu.Deci a stiut ce are de facut. Partea care, eventual , va fi confiscata reprezinta bani de buzunar. Va sta la parnaie nu mai mult de trei ani. Odata pentru ca ii permite legea avand peste 60 de ani. Dar omul este si profesor universitar deci om de stiinta.Exact ca si Bombo o sa scrie o multime de carti si memorii. Nemaivorbind de faptul ca la varsta asta si sanatatea-i poate juca feste.
Una peste alta , va urma o perioada foarte tulbure.Ii dau dreptate lui Ciutacu care spunea ca va curge sange pe peretzi. Deja s-a dat liber la arestari. E un pomelnic intreg de baroni, baronashi si baronetzi pesedisti care-si asteapta randu’ la bulau. De cei pedelisti , in schimb, nu se aude nimic. Nici de Videanu, nici de Traila(are si tupeul sa apara pe la televiziuni si sa-si dea cu parerea), nici de Nutzi Cur de Fier care numa’ ce-a inaugurat o investitie de un milion de euroi intr-o mini statiune turistica,de nimeni-nimeni dintre slugile Baselului.Traisca pactul de coabitare, traiasca viitorul luminos al partiei luminat de cretina faptura infantila!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: