Variante.

8 Aug

Prima dintre ele este ca Antena va ceda intr-un fel sau altul. Lipsa de publicitate, frica ce se va insuruba in ziaristii de acolo si migrarea spre alte posturi de televiziune sau , pur si simplu, inchiderea efectiva a postului ca urmare a demersurilor Lulutzei sau parasirea tarii de catre membrii familiei Voiculescu.Un asa rezultat schimba in mod profund ecuatia prezidentialelor.Ar dispare cea mai mare portavoce pontista , postul cu cea mai mare audienta. Locul Antenei nu va putea fi luat de nici o alta televiziune, nici macar de CACAT TV mai ales ca s-a transformat de curand in CACAT-OTV . Multi dintre votaci nu prea inghit bufonareala tip DD. Restul de televiziuni , cvasibasiste sau ordinar basiste, nu au priza la public necesara pentru a contribui decisiv la mai nimic. Deci meciul care parea deja jucat si castigat nu mai este chiar atat de sigur. Se va mari numarul de nehotarati(este greu de crezut ca talibanii privitori de Antena vor migra cu entuziasm la alte posturi) ceea ce va face aproape imposibil un pronostic privind turul doi.
A doua varianta este ca Antena nu clacheaza si , dupa cateva nopti de meditatie fara stresul inerent asteptarii unei pronuntari, Varanul sa realizeze ca nimeni n-o sa-l gratzieze. Absolut nimeni. Si atunci sa-l lase din bratze pe infantil si sa sprijine la prezidentiale pe unul care macar sa fie sigur ca nu-i va asigura impunitate reintromisionatului.Oricare ar fi el. Pentru ca nici glumetzu’, nici sasul , nici Predoiu, nici Unguent, nici unul dintre cei creditati cu sanse de a ajunge in turul doi nu ofera garantia ca Base-i va deveni coleg de bulau. Este foarte posibil sa intoarca foaia si sa sprijine un personaj precum Ghise( aparent fara nici cea mai mica sansa dar care este prezent in acest moment in platoul Antenei) sau Mircea Diaconu. O lasare din brate a infantilului concomitent cu declansarea unei revarsari consistente de laturi in capul sau si sprijinirea unui personaj rectiliniu, antibasist fara nuante, s-ar putea sa produca o mare surpriza in pragul iernii. Nici o alta televiziune, nici macar CACAT TV , nu are forta mediatica a Antenei mai ales in noile circumstante.
Indiferent de cat de mult iubesc unii Antena sau o urasc sau, cazul meu, nu-i mai acorda nici un credit din momentul in care a pactizat cu muhaiaua de Ponta in detrimentul lui Antonescu, faptul ca azi s-a trecut o linie de granitza, s-a atentat in mod ordinar la singurul post care i s-a opus fatzis hahaleriei care ne-a umilit prin simpla lui existenta, s-ar putea sa declanseze o miscare care sa scpe de sub control.Daca se va iesi in strada , daca personalitati vor lua pozitie impotriva atacului la adresa Antenei, nu se va datora incarcerarii Varanului ci sfidarii ordinare impotriva celor care , si la chemarea Antenei, ne-am prezentat la vot ca sa-l trimitem acasa pe guvernator si ,de ce nu, sa dea si sama pentru toate porcariile comise de cand s-a/ a fost insurubat in politica la nivel inalt din aceasta tzarisoara. Si s-ar putea ca la spartul targului jigodiile basiste , imputzitzii care-l iubesc si-l au in suflet atat de tare, sa aiba o mare surpriza.Pentru ca, intr-un fel sau altul, o sa le vina randul la toti.Inamovibili sau nu.Rupti din coapsa lui Jupiter sau nu.Iubitzi de americani sau nu. Tradatori si denigratori de tzara. Fosti presedinti sau nu. Din Plescoi sau nu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: