Demitere pentru inalta tradare?!

16 Sep

Se pare ca anumite cercuri nu au renuntat la ideea suspendarii Basei Voda. In schimb, metoda s-ar putea sa difere, anume nu suspendare de catre parlament ci suspendare pentru inalta tradare care este decisa tot de aceiasi adunatura de impotenti dar care nu mai este urmata de un referendum cu rezultate indoielnice datorita unui cvorum absurd . In cazul inaltei tradari , daca nu ma insel, se sare peste referendum si impricintul va fi judecat de ICCJ. Ori in situatia in care aceasta masura va fi luata imediat dupa turul doi , atunci cand este foarte posibil ca noul presedinte ales sa fie un tip bonom , copilot si baschetbalist, instanta suprema s-ar putea sa nu mai aiba retinerile inerente unei situatii in care deferitul sa fie inca la butoane.Ceea ce ma duce cu gandul la un asemenea scenariu este campania pornita de Antena odata cu “Sinteza Zilei” de ieri seara. De remarcat ca emisiunea a debutat cu imagini in care aparea Unguent la un miting electoral repetand obsesiv cuvantul “NU!”. Dar emisiunea a fost dedicata aproape in totalitate lui Laslo Tokes, cel decorat de Basea cu cea mai inalta distinctie a tarii si numit in functia de vicepresedinte al parlamentului european cu sprijinul neprecupetit al PDL aflat la vremea aceea in subordinea totala a viitor demisului.Pentru intarirea celor spuse de Gadea a fost adus in platou Filip Teodorescu, o personalitate care nu poate fi contrazisa in probleme de contraspionaj ale anilor ’80-’90.
Ma intors la imaginile din debut cu MRU, aparent ca nuca-n perete tinand cont de desfasurarea emisiunii.A fost un preludiu a ceea ce cred ca va urma. Acu’ ceva timp s-a vorbit de apartenenta acestuia la servicii secrete straine cu trimitere la Mossad si la cel unguresc.Basca faptul ca numirea lui ca prim ministru s-a cam facut prin inmanarea unui plic reintromisionatului de catre Gitenstein. Deci cu binecuvantarea CIA.Daca ne amintim bine domnul MRU , pe vemea cand a ocupat functia de ministru de externe, a cedat Fundatia Gojdu fara nici un “foc de arma” Budapestei. Iar cand a devenit prim ministru se pregatea sa cedeze cu maxima celeritate zacaminte strategice ale Romaniei celor pentru care distinsul Gitenstein facea lobby, ca doar asta-i ocupatia lui de baza. Iar , ca si in cazul lui Tokes, ghici ghicitoarea mea cine l-a ridicat in toate aceste dregatorii? Pai Baselu’ Voda cel viteaz.
Cam ca in cazul lui Klaus in Cehia doar ca ceva mai repede,suspendarea va avea loc astfel incat presedintele interimar sa aiba timp suficient pentru cateva manopere despre care am scris nu cu mult timp in urma.
Acum sa ne intoarcem putin la Basel: a primit doua dupa ceafa foarte consistente. A fost ignorat total de Junker in ce priveste nominalizarea comisarului european numindu-se exact cel propus de Ponta si inca pe un portofoliu important si nu o bataie de joc asa cum dorea hahalera.A doua laba a primit-o de la FMI care nu mai doreste sa-l bage-n seama venind la Bucuresti. Asta-l face sa realizeze ca o sinecura cu superimunitate din partea stapanilor sai occidentali n-o sa mai vina. Asa ca omu’ s-a gandit ca poate o sa primeasca o minunata imunitate de la prietenii lui moldoveni care, asa cum bine se stie, sunt papusati de la Moscova.Mai stii, poate chiar o va primi pentru meritele sale deosebite in sprijinirea intereselor economice rusesti in Romania. Ale lui si ale lui Nutzi, Cocos, Stolojan.
PS. Oare amenintarea voalata cum ca Unguent va fi dat in fapt nu este o mica atentionare catre SUA sa nu-si bage coada in sensul punerii de talpi infantilului?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: