Sfanta ofuscare a roninilor.

29 Dec
O avalansa de critici s-a abatut asupra consilierilor proaspat intronatului presedinte. Acestea au la baza atat pierderea unor pozitii, a unor salarii cat si, in cazul Piticului Peltic, a unui cur de pupat. De curand un distins domn, Minoiu parca-l cheama, critica postarile pe feisbuc ale dnei.Bran. Nu ca incantatoarea doamna nu ar fi dat cu mucii-n fasole, treaba dansei nefiind publicarea pe pagina personala a unor impresii de ordin estetic sau al modului de a bea un pahar cu apa la locul de munca. Dar ce omite acest domn sa precizeze este ca nu aceasta doamna a dat tonul unor tampenii aruncate pe feisbuc ci chiar cel cu personalitate dubla, anume dl.Lazaroiu, o hahalera de prima mana ce a stat in dreapta nashului din suflet mult prea multi ani. Aceasta jigodie nu a postat numai impresii ci a indraznit sa puna o poza in care o prezentatoare de stiri aparea dupa gratii ceea ce , in opinia mea, ar putea fi lesne incadrata ca infractiune de amenintzare si santaj.Daca s-ar vrea cu adevarat.
Mai departe, alt ronin , pre numele sau modificat Tismaneanu, a criticat cu multa manie proletara (deh, educatia din copilarie nu se uita asa de usor) decorarea de catre Iohannis a fostului detinut politic Bjoza. I-a putzit foarte tare, atat dansului cat si altor jigodii din societatea civila pupincuristobasista , faptul ca cineva care n-a avut nici o treaba cu miscarea legionara a indraznit sa aprecieze valoarea umana a unor fosti legionari care isi ispasau o crancena pedeapsa refuzand sa se dezumanizeze. Nu le-a putzit absolut deloc faptul ca idolul lor pe care-l purtau in suflet si caruia i-au curatzat resturile de fecale cu limbile lor catifelate l-a avut invitat la paranghelia de incheiere de mandat pe V.A.Stanculescu, cel ce abia iesise din parnaia executata pentru crimele din decembrie ’89.
Ma opresc si asupra asa-zisei “societati civile”. Ii turbeaza faptul ca sasul nu-i baga-n seama. Un adevatat act de lesmajestate. Acesta a ignorat toate indicatziile lor pretzioase si imperative si l-a instalat sef al cancelariei prezidentiale pe Mihalache. Dar probabil ca recenta numire a lui MRU n-o sa le mai puta.Asta pentru ca personajul este intens sulemenit , are maniere foarte fine si e cunoscator a multor limbi straine.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: