Un scandal si mai mare.

5 Feb

Odata cu avalansa de acuzatii la adresa “Cabinetului 2”, a jumatatii din guvernarea Basescu-Udrea, adica cea reala , efectiva si nu cea reprezentata de paiatza Boc,precum si emiterea la foc automat a trei mandate de arestare pe numele aceleiasi Elena, personajul a declansat un scandal formidabil ce-l are in centrul atentiei pe cvasinecunoscutul pana mai ieri domn Coldea.Este greu de crezut , asa cum bine remarca o gramada de lume mai putzin acoperitzii din tocsouri, ca aceste daturi in gat nu au si un substantial sambure de adevar, incantatoarea fiind timp de 10 ani in miezul tuturor intamplarilor care au transformat Romania in “statul de drept” al hahalerei superimune.Indiferent daca Nutzi va fi arestata cu maxima celeritate pentru a i se pune leucoplast pe gura si pe aparitiile televizate la ore de varf nu va putea fi evitata o mare harmalaie pe aceasta tema care deja a fost declansata de Antena. Deci ce-ar avea de facut “baietzii” pentru a estompa scandalu’ si a-l trece pe plan secund? Pai , asa cum scrie in toate manualele specifice domeniului, declansarea altuia mai mare. Ca o coincidentza, luni si marti gestionaru’ de la ambasada americana a avut contacte directe cu sasu’ si infantilu’ . Este de asteptat ca in zilele urmatoare, dupa arestatea cucoanei si, implicit, reducerea semnificativa a dezvaluirilor pe care dansa se screme de cateva zile sa le faca, sa izbucneasca un scandal cu mult mai mare, cu mult mai multe arestari in randul varfurilor clasei politice. Cum ar fi EADS. Dupa vizita la Victoria, simultana cu cea a americanului , vocea mosuletzului proaspat tatic Taricelu cam tremura.Si deja multe valize cu lucruri de igiena elementara si cu cateva conserva de hrana stau pregatite pe la usi in asteptarea mascatzilor.
Lasand la o parte spectaculozitatea acestor actiuni, setea de sange a pulimii care acum observa cam cum s-au dus pe penis banii care puteau sa repare spitale, scoli si gradinite, care puteau construi autostrazi etc., se prefigureaza o alta problema, mult mai grava prin implicatiile ei. Practic, tara este blocata. Nimeni, de la nici un esalon,cu exceptia celor inconstienti care vor lua si ei drumul parnaii cat de curand, nu mai indrazneste sa-si puna semnatura pe nimic. Daca acesta stare nu inceteaza cat mai repede se va ajunge la o situatie cu mult mai dramatica decat cea observata de infantil in ce priveste contestarea licitatiilor publice.De remarcat ca aceiasi sublima curte s-a opus unei legi care ar fi impus plata unei garantii de catre derbedeii care contesta aceste licitatii dand ocazia minunatei justitii independente sa plimbe dosarele de la Ana la Caiafa.
In concluzie, daca tot trebuie priponita intrega clasa politica la varf, macar sa se faca repede. Daca acest blocaj nu inceteaza pana-n vara, deja va deveni o mare problema de siguranta nationala. Nu de alta dar contextul zonal cu o Ukraina pe cale de a se dezmembra, cu o Grecie satula de austeritate dupa o asa de lunga perioada de huzur cu a 13-a pensie si multitudinea de pomeni data de guvernanti pe banii prostilor de europeni si cu o Ungarie condusa de Orban care se pune in genunchi in fata lui Putin pentru a inlesni o felatzie mai confortabila, nu reprezinta chiar o perioada propice pentru o bulibasala nationala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: