“Aici sunt banii dumneavoastra!”. Continuare.

12 Feb

Azi s-a desfasurat la senat un eveniment dezgustator . Nemuritorul Vosganian, eternul senator , cel pe care (daca memoria nu-mi joaca feste) il vedem fara intrerupere inca din 1990, a fost protagonistul unui episod in care lasitatea, frica, tanguirea si habotnicia si-au dat mana si totul in contradictie cu atitudinea demna, barbateasca a lui Ariton.De retinut ca nu s-a cerut arestarea sa ci doar incuvintarea inceperii urmaririi penale.In fata comisiei juridice impricinatul a sustinut ca nici usturoi n-a mancat si nici gura nu-i pute, ca a fost o decizie politica a momentului.Pai, mai draga Vosganiene, nu ar fi trebuit sa ne si explici de cine anume a fost luata acea decizie? Si de ce , pretextandu-se santajul smecherului Niculae ce flutura concedierea a 7000 de oameni, au trebuit sa sufere 20 de milioane?
Scarba mea fata de armean ca si fata de Videanu si de toate jigodiile care au smenuit banii tarii in favoarea oligarhiei securisto-transpartinice mai are un motiv: daca Patriciu sau Varanu au mai infiintat fundatii, poate doar de ochii lumii, prin care au finantat programe de invatamant, cultura sau umanitare, Ioan Niculae n-a miscat un deget in acest sens. A acumulat prin diferite tertipuri o avere estimata la peste un miliard de euro. Nu i s-a pus nici un fel de conditie pentru livrarea de gaze cu 40% mai ieftine in timp ce pulimea tremura marunt in timpul iernii cu ochii pe contorul de gaz. A avut suprema nesimtire ca, dupa toate aceste favoruri, sa se duca-n Africa la vanatoare de elefanti si , culmea imbecilitatii si a tupeului, sa mai si dea 100.000 euro pentru impaierea si transportul unui nefericit pachiderm ce i-a cazut in bataia gloantzelor . Ma intreb , in loc sa comita un asemenea gest de sfidare si cretinism fara margini, cum ar fi fost sa doneze acesti bani unui spital de copii. Indiferent care.
Inchei spunand ca parte din miliardul pe care hahalera se straduie acum sa-l ascunda de instante prin trecerea lui pe numele fica-sii, fostei neveste si a amantei, contine banii care ar fi putut sa diminueze factura la gaz a amaratzilor.Asa-i Vosganiene? Ce zici Videne?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: