Loc de dat cu capu’.Infantil.

13 Mar

Foarte multi , in primul rand varfuri pesediste, considera ca Antonescu a tradat inaltele idealuri ale uselismului si a pactizat cu cei care fusesera cei mai aprigi dusmani ai colosului care a scos un incredibil 70% in decembrie 2012. Nu-mi este foarte clar nici pana in ziua de azi care a fost motivatia reala a lui Antonescu in facerea acestui pas. Unii sustin ca a fost santajat sau cumparat cu functiile nevestei .Posibil. Eu inclin sa cred ca a fost amenintat. Poate o amenintare subtila dar tot o amenintare in fond. Ceea ce privim azi la televizor imi intareste convingerea. I s-a explicat ca nu o sa acceada niciodata la functia de presedinte, ca daca nu renunta la acest demers se va dezlantui iadul asupra sa, ca probabil vor apare(fabrica) dosare, etc. Concomitent cu batzul i s-a aratat si zaharelul, respectiv o functie foarte mare pentru consoarta precum si paternitatea unei noi forte politice care sa inglobeze aproape tot ceea ce se putera numi antipesedism. Ulterior a fost shuntat , am mai scris despre chestiune.
Tema tradarii idealurilor a fost stoarsa ca o lamaie in cursul anului 2014, mai ales in campanie. Apoteotic, cu doua zile inainte de vot a fost creat USL 2.0 avandu-l pe tomnatecul flacaias Taricel ca exponent al laturii liberale. Miscare gresita, dovedit cu varf si indesat in duminica fesbucistilor.
Sa revin la locul de dat cu capul aflat in proximitatea oglinzii in care infantilu’ se priveste in fiecare zi.Acuzarea de tradare aruncata spre Antonescu este una dintre cele mai mari tampenii pe care am putut s-o aud, nu stiu daca mintea infantilului a fatat-o sau cea a superconsilierilor care l-au inconjurat, unul dintre dansii fiind marele analist si specialist in marketing politic, barbos si grasun. Camarila , hai sa-i spun pontista, a considerat ca timpul nu mai are rabdare . Pe dintzisorii lor de vampirasi politici se prelingea deja sangele pe care vroiau sa-l suga de la pulimea romaneasca. Au ignorat total ca la data infiintarii USL micul copilot care avea obiceiul sa se mai si rastoarne cu masinutza era un neica-nimeni ajuns pe tronul lui Nea Nelu cu mult noroc si cu masinatiuni puse la cale de diversi indivizi, Ghitza-Porcu fiind unul dintre dansii. La carisma era zero barat , asisderea la text. Antonescu era perceput ca adevarata locomotiva care putea sa tracteze opozitia in lupta antibasista , ceea ce s-a si dovedit ulterior. Cel care a facut tot ce a depins de el in campania pentru referendum, mai putin lucruri ordinare.Cel care a defectat, care l-a pus pe Rus ministru si a luat porunci si suturi in cur , a fost infantilu’.A, pardon, era sa uit: si care guverna la greu.
Tradarea invocata de gashca pontista nu se sustine absolut deloc. Nici nu se uscase bine tusul pe buletinele de vot si infantilu’ ii invita pe unguri la guvernare. Pai daca ai o majoritate de 70% oare de ce s-o faci? Simplu, pentru ca vrei sa rupi alianta cu PNL si-ti asiguri alta majoritate . Tot atunci semnezi complet aiurea un pact de coabitare. Chestie care, peste doi ani, dovedeste(in opinia mea) existenta unui blat pentru impunitate cu hahalera. Victoria sasului le-a stricat socotelile. Nu ma mai refer la toate aparitiile televizate ale unei cohorte in frunte cu tata-socru care bateau saua ca maretzul PSD nu poate ramane fara candidat la presedintie, ca se tavalesc in chinuri toti pesedistii din teritoriu si-l implora pe maretzul conducator glumetz sa se sacrifice pentru partid si popor. Si ajungem la marile greseli efectuate de infantil si echipa care au dus la necesitatea trasarii pe perete a locului de dat cu capu’. Prima a fost lacomia care le-a intunecat mintile. L-au acuzat pe Antonescu de intentia de a rupe USL.Dar de ce ar fi facut-o daca ar fi fost candidatul USL la presidentiale? N-ar fi fost un simplu candidat ci castigatorul din primul tur. Deci nu se leaga, e un fel de fractura logica(termen la mare moda acum printre delicatzii de la televizor).Ponta fiind prim ministru, tanar, nu patzea nimic daca astepta 5 ani si ar fi fost aproape sigur viitorul presedinte.Si, poate, un pic mai copt la minte si mai putzin infantil. Dar lacomia strica omenia. A doua mare eroare, fatala, pe care a facut-o camarila pontista a fost refuzul de a-l primi in guvern ca viceprim pe Iohannis. Acea incrancenare i-a confirmat lui Antonescu intentia evidenta a pesedistilor de a nu-si respecta angajamentul. Daca l-ar fi primit pe sas s-ar fi rezolvat cateva probleme: trebuia sa renunte la Primaria Sibiu si ar fi avut timp suficient sa se decredibilizeze stand in dreapta lui la guvern , sa participe la tot soiul de tocsouri unde calitatile sale de noncomunicator ar fi iesit la iveala iar mitul sasului care tace si face s-ar fi dus pe apa Sambetii astfel incat n-ar mai fi fost un adversar real in eventualitatea in care ar fi facut rocada cu Crin vehiculata in unele cercuri la acea data. Respingandu-l la modul ordinar i-a creat o aura nemeritata.
In concluzie, Pontanacul a pierdut pe mana lui si a catorva cretini carora le-a dat bani grei sa-l impinga spre Cotroceni. Nu mai pun la socoteala campania prezidentiala absolut dezgustatoare.Iar toate fentele pe care le face azi deneau’ adanc sustinut de sereiu’ lu’ Coldea il cam vizeaza si pe el.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: