Carutza cu nebuni.

29 Mar

Acuzat de noncombat o buna perioada de timp ,Parchetul General- cel ce e prezumat ca fiind pontist, a facut pe sest un dosar greu pe care in stilul patentat de infantil l-a inaintat DNA. DNAua a inghitzit in sec si a trebuit sa-i dea drumu’ ca nu prea a avut de ales, recte dosarul marlanului Vanghelie. N-a durat mult si a venit in contrapartida nucleara pentru glumetz: dosarul golanului de Valcov ce tocmai finalizase un minunat cod fiscal ce fusese pleznit peste botul liberalilor facandu-i sa inghita aer si sa debiteze tampenii cu nemiluita in primele zile de dupa lansare. Dupa aceste doua episoade cu accente grotesti pe alocuri(Vanghelie pastrand locuri caldutze la bulau pentru infantil si izmenar si perchezitiile in cimitir care , intr-un final, n-au mai avut loc) s-a dezlantzuit si ANAF care , intr-un superb act de tampenie , de un cretinism absolut, a pus sigiliul pe niste pravalii si a dat amenzi fabuloase pentru niste sume totalmente ridicole: 50lei, ba chiar 18bani.Aici trebuie facuta o precizare:amenzile pe care aceasta institutie lovita subit de elan muncitoresc le da au un cuantum maxim. El se aplica atat unui concern multinational cu cifra de afaceri de miliarde de lei cat si unui parlit de butic de la coltzu’ strazii. Hai sa zicem 10.000lei. La o asa suma CEO-ul multinationalei se caca pe dansul de ras si bea un spritz cu ferocele inspector in timp ce serelistul de la butic trebuie sa traga obloanele. Iar culmea-culmilor, aflam azi ca aceiasi feroce institutie i-a confiscat unei babe o gramajoara de urzici.
In rastimp , cel ce a finalizat revolutia bunului simt, cel ce i-a facut pe tampitzi sa declare ca “ne-am luat tara inapoi” , o arde pe feisbuc chiar si atunci cand este la receptia oferita de principesa in superba sufragerie de la Peles iar incantatoarea sa sotie nu poate veni la Bucuresti pentru ca n-are unde sa stea.Asta atunci cand nu mai da cate o tura prin Ukraina sa asigure hahalerele de acolo de tot sprijinul nostru.Aceiasi Ukraina care nu stia cum sa ne-o traga mai tare cu Bastroe , cu platforma continentala, etc.etc.
Ca si cand cele de mai sus n-ar fi de ajuns mai asistam la episoade care ar cam trebui sa-i puna pe ganduri pe cei care se sufoca de indignare ca golanashul Sova n-a fost pus la fezandat si cacat pe vine la Rahova: cazul lui Grebla care , asa cumetrit cu tziganii, se pare ca nu a facut nimic din ceea ce este acuzat si a cam fost depus in acelasi arest absolut degeaba, pe baza unor pretexte de tot rasul. Asta dupa ce a fost saltat cu mascatzii, a fost retinul si obligat sa-si dea demisia de la onorabila curte unde, intre noi fie vorba, nu prea avea ce cauta. Dar a fost terfelit si onoarea lui, atata cata e, a fost facuta muci.
In final cateva cuvinte despre cel ce a trantit rahatul de palton pe capota masinii ceea ce a dus la aparitia unui nou post in schema SPP: desi nu l-am votat i-am acordat prezumtia de buna credinta si o perioada de gratzie de 3-4 luni . Rabdarea mea se cam apropie de sfarsit. Nu poti , ca presedinte al unei tari, sa ai un purtator de cuvant care sa nu poarte absolut nici un cuvant, doar niste postari puerile pe feisbuc. Pai daca e purtator de vorbe atunci sa iasa la pupitru , sa intrerupa tocsouri si sa creeze breichingniusuri . Sa vorbeasca si apoi sa raspunda la intrebari. Si, din cand in cand, si sefu’ cel mare sa faca acelasi lucru. Este inadmisibil ca seful unei tari de nebuni, asa cum se arata a fi Romania in momentul de fata, sa taca precum porcu-n papusoi. Inclin sa cred ca nu numai rabdarea mea se apropie de sfarsit iar toate sondajele in care popularitatea sa e la cote incredibil de mari incep sa puta a cacat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: