Zgonea si Klemm isi ling reciproc clantzele.

13 May
Ca o incununare apoteotica a megaevenimentului de ieri, respectiv confundarea inca o data a Bucurestiului cu Budapesta de catre un inalt ignorant al administratiei americane, iacata ca azi a venit randul onorabilului domn Klemm sa raspunda cu o vizita multiplelor vizite( asa umbla vorba prin presa) ale colegului lu’ Mihai Viteazu ce de foarte curand s-a metamorfozat in Zorro. Una dintre marile tampenii comise de infantil in perioada cat a fost presedintePSD/prim ministru a fost sprijinirea numirii hahalerei de Zgonea in functia de al treilea in stat? Al treilea in stat???? Nici azi nu-mi vine sa cred. Alte idiotzenii comise de glumetz au mai fost: numirea fainoshagului Rus la interne si ¬†inscaunarea Lulutzei la DNA, ca sa nu mai vorbesc de acceptarea celor 11 porunci . Dar asta e, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.
S-a dovedit ca numitul Zgonea, proaspat insuratzel pentru a doua oara, a fost un cal troian al altora ce de la inaltzimea jiltzului capitonat cu piele al Camerei Deputatilor, a pus talpa la o gramada de tentative de modificare a aberatziilor cuprinse in noul Cod Penal, multe dintre ele sesizate de onorabila curte constitutionala, asa plina de pacate cum e dansa. Fisa le-a cazut mult prea tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Adica atunci cand teleormaneanul Dragnea si-a dat seama ca nu mai are scapare avand o condamnare cu suspendare si inca una pe tzeava in dosarul Bombonicai.
Una peste alta, daca dupa vizita insipidului Klemm hahalera va ramane in functzie si va fi si reprimit in psd, asa cum intuieste grasutzul Chireac, scarba mea pentru jigodiile lase care populeaza politica romaneasca va creste exponential.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: