Micul combinator infantil.

18 Oct
Fraierii afla cu stupoare, odata cu declansarea scandalului Ghita-Basea-Kovesi, cum ca distinsa luptatoare anticoruptie statea la spritz cu cel ce ulterior avea sa devina inculpat concomitent cu vizita total intamplatoare la aceiasi crama a infantilului. Infantil care punea osu’ prin intermediul bunului sau prieten la masluirea raportului de neplagiat al distinsei. Care raport era fatat aproapte concomitent cu al dansului si, incredibila coincidenta, exact cu cateva zile inainte de referendumul pentru demiterea hahalerei. Dar sa facem un mic exercitiu de memorie si sa recapitulam cateva fapte produse in acea perioada:numirea fainoshagului Rus la Interne si darea pe goarna de acesta a fantasmagoricei cifre de 18,2 milioane de votanti.Printre acestia si raposata nevasta a chestorului. Care chestor? Pai ” Nu e bine domnule chestor, nu e bine!” Apoi, in timpul luptei din campania electorala pentru referendum infantilui’ se remarca printr-o absenta totala motivata prin faptul ca guverneaza de curg apele pe el. Fuge la Inalta Poarta, se intoarce cu suturi in cur si 11 porunci . Dupa victoria en-fanfare a USL da fuga la Basea-Voda sa semneze Pactul de coabitare iar in primavara urmatoare, dupa o  negociere cu Nutzi Cur de fier(recte cu matrozu’) , o nominalizeaza pe Lulutza la DNA netrecandu-i prin sfecla ca asta le va cam fi fatal atat lor cat si reintromisionatului. Dar  nu numai  ci si tovarasului de spritz, celalalt baschetbalist.Cel care avea sa asmuta in curand Ghitza Tv  contra lui Antonescu. Ca  nu se cadea sa devina Antonescu presedinte si infantilu’ sa ramana doar un amarat de prim ministru.
Revenind in zilele noastre observam cum acelasi copilot glumetz incearca sa faca tot soiul de combinatzii cu un partiduletz-chistoc al carui presedinte este sotz al unei gimnaste care a aruncat cu rahat in cei care au dus gimnastica romaneasca pe culmile gloriei. Instinctul imi spune ca stenogramele lansate pe piata de “Stiri pe surse” sunt cat se poate de reale iar mult-prea-grabitul-Ponta o sa si-o ia.

Cu patru ani in urma aveam multe semne de intrebare apropo de prestatia micului infantil glumetz. Ceea ce se intampla azi imi confirma, in mare, ce gandeam atunci.
https://wordpress.com/post/razvancoltea.wordpress.com/23
https://wordpress.com/post/razvancoltea.wordpress.com/61

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: