Becalobasificarea Americii.

9 Nov

Am asistat la o campanie electorala americana ce arunca in derizoriu tot ce s-a intamplat in tzarisoara noastra in ultimii 26 de ani. Injuraturi de mama, capete-n gura, amante si  pipaieli. Una peste alta, alegerea bufonului Trump si sutuirea exponentei estabilshment-ului politic corect reprezinta o zguduire din temelii a superdemocraticei societati americane. Societate in care donatziile de zeci de milioane de dolari se fac pe fatza pentru a primi, ulterior, contracte grase si functzii din partea guvernului iar lobby-ul se face fara perdea, fara rusine si cu maxim tupeu. N-am observat ca vreun exponent al Americii, inscaunat ca ambasador in Romania , sa aiba vreo apasare vis a vis de coruptul sistem politic d-acasa. Doar infiereaza coruptzia si traficul de influentza (lobby) de la noi. Chiar onorabilul Gitenstein a primit o sinecura pentru ca a cotizat la campania lui Obama, cel mai jalnic dintr-un lung sir de presedinti americani. Unii, de la noi, il vad pe Trump ca pe o intruchipare a lui Vadim.Eu zic ca e, mai degraba, un melanj intre Becali si Base Voda. Iacata ca, dupa 12 ani de la celebra campanie electorala care l-a opus pe arogantul intelectual Bombo marlanului marinar Base, s-a facut dreptate. SUA calca apasat pe urmele Romaniei. O fi de bine? O fi de rau? Dracu stie!
PS . Si Base si Trump au ceva in comun in ce priveste podoaba capilara. La fel de penibil. Base avea suvitza iar Trump freza galbena. Primul si-a tuns-o. Oare Trump ce va face?

PS. Este, daca nu sfarsitul, macar inceputul sfarsitului “Political Correctness “. Hillary era continuarea unui experiment inceput cu 8 ani in urma cand se instala la Casa Alba primul presedinte negru. Probabil ca dupa alti 8 ani s-ar fi incercat instalarea unui presedinte gay. Acest experiment a fost stopat si e foarte posibil sa nu mai fie reluat sau , oricum, sa fie reluat foarte greu. Pulimea americana, cei care , la fel ca la noi, au votat un presedinte tip Base, s-a saturat de tot felul de discriminari pozitive. Probabil aceasta tendinta se va extinde si in Europa unde anul viitor urmeaza alegeri in state foarte importante. Morala, pentru cei suficient de inteligenti sa priceapa, este ca discriminarile pozitive trebuie sa inceteze. Cine nu va pricepe sau va refuza sa priceapa va avea aceiasi soarta ca Hillary.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: