Din ciclul “Comici vestiti ai ecranului”

27 Nov

Unul face invitatii selective la Ziua Nationala. Anuntate de o oarecare Madalina.Mai mult ca sigur ca are o mare lehamite datorata faptului ca, in loc sa se simta confortabil acasa la dansul ca doar e zi libera, trebuie sa se amestece cu plebea . Poate chiar sa fie huiduit ca a mai patzit-o si cu alte ocazii, mai ales cand incurca circulatia. Era mult mai bine pe vremuri, atunci cand de la inaltimea functiei de primar putea sa dea ignore si sa-si vada de tabieturi.
Celalalt transmite ca daca Vranceanca vine la eveniment el nu va mai participa.Probabil pentru ca blonda  i-ar fi  luat fatza , el nefiind cine stie ce personaj carismatic.Amandoi reusesc sa duca-n cap partidul de tantalai emasculati ce-si spune PNL.
Altul, ce se tot screme sa ne salveze, mai intai pe bucuresteni apoi, in maxima lui marinimie, pe toti ailalti din tara, anunta ca vrea referendum de suspendare a aceleiasi blonde dar nu acu’, un pic mai incolo, la primavara.
Din pacate primul conduce tara de doi ani, al doilea de un an sau, ma rog, s-a facut ca ia decizii ele fiind mai mult ca sigur primite in plic sau prin sms iar al treilea vrea sa o conduca impreuna cu Clotilde si cu madam Bazgau.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: