Teribillul domn Ghita.

24 Jan
Timp de o saptamana domnul Ghitza nu a mai dezvaluit nimic. Sfortzarile celor de la RTV  au fost de un grotesc impins spre absurd. Doua zile am fost amenintzati cu “uite-l, gata!” , iacata-l c-apare, mult asteptatul episod 9. Apoi, au dat in reluare si-n dunga toate inregistrarile vechi pana ajunsesem sa le stim pe de rost. Apoi, o liniste aproape totala tulburata de cate un episod razletz care-l avea in prim-plan pe fugar. Dupa ce s-au scurs cateva zile, timp in care Coldea a fost sutuit de la conducerea stabilimentului , asistam la o revenire in fortza a noului binom , anume Lulutza -Klaus(ma rog, vorba vine). Individa da vreo 7 interviuri la toate posturile care , la ordin, sunt dispuse sa-i preia zicerile. Afisaza o sigurantza de invidiat pentru cineva aflat in rahat. Apoi Klaus intra-n crize si se uita de tarasenie.
Acum vine partea interesanta: fostul colonel Dragomir, legatura cubului negru, afirma conform stenogramelor, ca are aprobare de la cel mai inalt nivel.CEL MAI INALT!! Adica ori de la Helvig ori de la Klaus. Chestiunea se intampla inainte de renumirea Lulutzei si, daca ne mai aducem aminte, madam Pruna de la justitie nu facea declaratii fara echivoc in ce priveste al doilea mandat. Bubuie pe piatza arestarea “shpionilor” si Klaus, cu maxima viteze, o reconfirma-n sunet de fanfara. Urmeaza vara si trecerea-n rezerva a o gramada de adjunctzi. Liniste si pace dar si declaratzii razboinice ale guitzatorului de serviciu. Apoi cheful de adio al sereistilor, disparitzia si filmuletzele. Remarcati un fapt: in toate era pomenita vizita-n vie, prezentza lu’ Ponta, Dincu si lautarii dar nici o imagine.Absolut nimic. In schimb, la momentul oportun, parca episodul 8, e lovit la temelie Coldea. Cu o viteza ametzitoare se da alarma, comunicatu’ si trecerea-n rezerva. Game over! Dup-aia liniste si nici o poza.Nada!
Concluzia mea: Ghitza a fost partas la acest joc menit sa-l scoata din scena pe Coldea(altfel e foarte greu de explicat operatziunea prin care a fost extras, ce n-a lasat nici o urma). Nu putem sti motivele pentru care a fost mazilit. Dar nu s-a dorit, de fapt, mazilirea Lulutzei.  O afirmatzie a unui “fugar penal” neinsotzita de probe, care vra sa zica e lovita de nulitate. Timpul tace, trece ba mai lansam si alt sacandal monstru basca un incendiu ca lumea sa uite. Lulutza e curata-uscata. Oare scopul a fost indepartarea generalului si atat? A cazut Klaus la pace cu Lulutza in scopul belirii lui Dragnea si Tariceanu? Vom vedea in scurt timp.
PS. Exista inca o  posibilitate ca serialul “Ghitza la masutza” sa se reia. Inclin sa cred ca nu iar Ghitza a luat-o pe urmele lu ‘ Marta. Daca ma insel imi voi cere scuze.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: