Cateva elemente.

1 Mar

1.Incep prin a prelua cateva fragmente dintr-un articol publicat in ziarul National de catre Catalin Tache in data de 07.02.2017, deci in toiul protestelor. De ceva vreme ii urmaresc articolele cu interes. Ramnane de vazut daca va avea dreptate.
“surse din sistem sustin ca deja presedintele este „pe farasul” istoriei. Si ca suspendarea acestuia se va indeplini, cel mai probabil, undeva in toamna. Numai ca scenariul prevede ca actuala Putere va declansa aceasta operatiune de-abia dupa ce seful statului va primi lovitura decisiva, tocmai de acolo de unde se astepta mai putin. Din partea Justitiei pentru care se zbate atat. Ce-i drept insa, „cutitul” nu-i va fi implantat in spate de catre „procurorii mei”, ci de judecatorii care se vor pronunta definitiv pe „Dosarul Casa”.
“Pentru ca, pur si simplu, se vehiculeaza tot mai intens ca sotii Iohannis vor pierde rusinos acest proces, fiind nevoiti ulterior a face fata si „complicatiilor penale” inevitabile. Iar aceasta minge pusa la fileu nu va avea cum sa nu fie ratata de noua Putere de la Bucuresti, in timp ce tocmai clamarea obsesiva a „independentei Justitiei” va impiedica unele ambasadele occidentale sa mai bage „mana in foc” pentru „profesorul cu sase case”.
Stie Dragnea ce stie…

Insa, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, „tavalugul” pronuntarii Curtii de Apel Pitesti in „Dosarul Casa” nu va fi singurul care va trece peste presedintele tarii. Pentru ca punctul culminant va fi atins cand, odata cu aceasta sentinta pe care nu o va mai putea contesta sub nicio forma, va pica si finalizarea anchetei ANAF cu privire la declararea veniturilor lui Klaus Iohannis din meditatii. Pentru ca din jurul marelui sau rival politic de moarte se spune ca siguranta lui Dragnea ar fi data atat de semnalele primite de peste Ocean, din partea noilor sefi ai diplomatiei americane, cat mai ales de „premonitia” ca ANAF-ul va gasi jale in declaratiile fiscale ale lui Klaus Iohannis. Si, drept urmare, va trimite o sesizare penala catre organele competente de urmarire penala. Iar de-abia in acest moment se va trece la „next level” al „jocului de culise” pentru debarcarea lui Iohannis, cel privind suspendarea sa. Totul pana la sfarsitul acestui an, pentru ca altfel ar fi dificil daca Iohannis ar apuca deja sa intre in „troica” pentru preluarea presedintiei Uniunii Europene.”

http://www.national.ro/dezvaluiri/iohannis-executat-in-instanta-570725.html/#ixzz4a6hvn3aL
Iacata ca ,dupa aproape 3 saptamani, presupunerea lui Tache s-a adeverit. Mai mult, sesizarea la CCR i-a fost respinsa iar, alaltaieri, aceiasi CCR a dat o lovitura decisiva falangei cu catuse a binomului.
Observati ca, dupa aceste pronuntari ale unor instante, democraticii occidentali au adoptat atitudinea “mucles”. Pentru ca , dupa ce ai laudat din sculare in culcare “justitia” dar, mai ales, Curtea Constitutioanala dupa episodul referendumului-erata din 2012, nu prea mai ai marja de manevra. Case closed!Si inca n-a explodat la adevarata intensitate scandalul retrocedarilor de la Sibiu facute in favoarea FDGR -continuator al nazistilor din Grupul Etnic German.

2.Cineva remarca, nu-mi mai aduc bine aminte daca pe feisbuc sau intr-un articolas de presa, ca scandal international ar fi iesit daca supermitingurile tefeliste ar fi fost indreptate impotriva unui guvern condus de o femeie musulmana, recte Sevil. Nu prea s-ar fi incadrat in “corectul politic” clamat de rahatzii occidentali. Deci Klaus, viitor Nero, primeste prin sms sa-i respinga nominalizarea.Nici pana-n ziua de azi n-a dat nici un fel de explicatie fata de gest. Nada!! Deci, lovitura de stat deja era pregatita imediat ce devenise clar ca Taricelu’ n-o sa defecteze.

3. Este evident ca Dragnea n-o sa-i ceara in mod direct demisia Lulutzei. Daca-ar face-o manipulabilii tefelei si manipulatorii sorosisti ar avea un minunat motiv de a urla isteric “noaptea ca hotzii”. Mai ales ca a cam inceput sa se astearna colbul pe asfaltul din Piata Victoriei. Tariceanu nu reprezinta   miza si nici pretext. Adevarata tzinta e Dragnea. Impotriva lui s-au coalizat “sistemul”, slugile lui Soros, Bruxelles-ul, presa internationala, ambasadele. Va dati seama ce coalizare de forte? Ce frica le este de acest om si de deciziile sale? Pai asta inseamna ca este de bine pentru noi, pentru tara in ansamblu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: