O parere.

22 Jun
Pe toate posturile, la toate tocsourile, toti se dau de ceasu’ mortzii sa afle adevarata cauza a debarcarii banatzianului. Cu totzii o stiu dar nimeni nu vrea s-o dea pe goarna. Vin cu o sugestie pentru dansii: tentativa de lovitura de stat ce urmarea aruncarea castigatorilor detasati pe o linie secundara din triajul politicii la pachet cu bagarea-n parnaie a varfurilor pesediste + Taricelu a esuat prin stopare. Stopare de catre americani prin persoana lui Hoyt.Am mai scris despre asta. Cei care au initziat-o , normal, n-au renuntzat. Lovitura lor venea din exteriorul PSD ,ba chiar avea si o componenta externa consistenta, vezi mobilizarea ambasadelor. Foarte importanta componenta sorosista careia i se rupe de noua orientare a Americii condusa de Trump. Varful de lance a acesteia a fost binomul cu a sa mama a catuselor. O reluare a loviturii nu se mai putea face decat daca  pornea din interiorul PSD.
Deci: in interceptarea de la sedintza DNA unde mama catuselor cerea belirea unor ministrii, a premierului, la un anumit moment impricinata face vorbire , ceva in genu’ : sa vedeti ce ne-o luam dupa decizia curtzii pe spetza lui Bombonica , chestie care chiar s-a intamplat ieri. Coroborat cu ancheta parlamentara referitoare la sufrageria “Interesului National” unde cap de afis este tot Lulutza si unde , exact in aceiasi zi, a mai primit o maciuca in moalele capului fiind obligata sa se prezinte in fata comisiei, cam rezulta de ce banatzianul Grindianu a fost activat taman acu’ si de ce sfatuitorul , combinagiul, strutzo-camila de secretar general al guvernului-deputat a fost infantilu’ din vie.

PS. Pe surse, vezi DC News, a aparut o informatie cum ca acelasi banatzian, odata abilitat sa dea OUG-uri pe perioada vacantei parlamentare, urma sa scoata o chestiune care sa-l elimine total pe Dragnea  din joc. Respectiv interdictia pentru un penal de a ocupa pozitia de presedinte de partid. Cam asta e!

PPS. Nici ieri partidul-hartiutza , respectiv USR, nu s-a putut abtzine si le-a pus in mana ortacilor sai cate o coala A4. Le-as sugera ca pe o eventuala emblema a partidului sa apara si un sul. Din care sa se serveasca distinsii sai membrii pentru a se sterge la gura.

Leave a comment