Despre infrangeri.

23 Jun

Motto: “decat o majoritate fragila mai bine o minoritate solida”(gluma de-a lui Ciuvica)

De cateva zile se bate multa moneda pe “victoria cat o infrangere” a lui Dragnea. Una peste alta , o victorie, chiar la mustatza, chiar trasa de par, ramane totusi o victorie.Dar hai sa ne referim , cu toata dragostea, la cateva infrangeri. Reale.Deci:
-factziunea Ponta, Grindeanu & Binomu’  au suferit o infrangere crunta. Asa cum am scris ieri , o noua lovitura , in actualul context, nu mai putea sa vina din exterior. Daca izbandea puciul ce l-a avut ca varf de lance pe Infantil si coada de topor pe “banatzian” nimeni nu mai putea acuza pe Klaus, pe tefeleii sorosisti sau pe oricine altcineva. Dragnea ar fi fost dat jos de propriul partid. Game over! Odata cu aceasta tentativa esuata de lovitura de partid si palat micul infantil copilot se va intoarce acolo unde-i este locul, adica pe centura politicii, iar Grindeanu la haznaua istoriei. Dar adevarata infrangere nu este a celor doi ci a celor aflati in spatele lor. Crancena!
-alta infrangere este a Lulutzei. Foarte interesant cum, taman dupa consumarea motziunii de cenzura, onorabila CCR  a publicat motivarea in ceea ce priveste obligatzia prezentarii in fatza comisiilor de ancheta Deci, ori la comisie trecand pe langa o presa isterizata si raspunzand intrebarilor lui Plesoianu dezlantzuit, ori plangere penala.Lazarica inghite aer. Apropo de data publicarii: nu cred in coincidentze.
-tot CCR mai aplica o palitura in crestetul DNA  prin impunerea pragului la abuz in serviciu si prin dezincriminarea tentativei.Asta-i viatza!
-desi ma pufneste rasul as trece la infrangere si alegerea bufonului Ludovic in fruntea PNL.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: