Hai s-o mai sondam un pic!

6 May

Oare ce face omul atunci cand moare de plictiseala? Pai mai face un sondaj de opinie.Lucru cu care a fost de acord si dl.Cosmin Gusa care  se afla in spatele GEOPOL.Lasand la o parte un adevar banal si anume ca orice sondaj urmareste si exprima interesele celui care-l comanda imi atrag atentia cateva afirmatii. Una dintre ele este ca Realitatea TV, supermanagerizata de gurul Gusa , este miezul din dodoasca al televiziunilor de stiri. Antena 3 care in orice alt sondaj de opinie este de departe pe primul loc aici ocupa un umilitor loc doi. Alta intrebare a sondajului se referera la lulutza si cum este perceputa miscarea efectuata de micul infantil coabitant. Spre aproape deloc surpriza mea este perceputa minunat de catre pulimea intervievata. Dar , prin absurd, daca rezultatul ar fi corect, asta inseamna ca o gramada din cei ce merg ca oile (atatia cati merg) la vot habar nu au ce mama dracului se duc sa voteze.Faptul ca o cantitate foarte mare din cei ce si-au castigat dreptul de a vota si altceva decat membrii frontului unitatii si democratiei socialiste “nu stiu/nu se exprima”. In aceste conditii nu mai trebuie sa ne miram de ce unul ca baselu’  a ajuns sa conduca cu multa voiosie tarisoara compusa in cea mai mare parte din privitori la meciuri de fotbal in paralel cu rontzaitul bomboanelor agricole si ingurgitarea unor cantitati apreciabile de bere la pet-uri de 2 si de devoratoare de telenovele. Si inca o constatare trista:daca infantilul se bucura , impreuna cu alt dubios(Isarescu) de atata incredere din partea romanilor, inseamna ca ne meritam soarta. In rest, Gusa si-a comentat propriul sondaj, a mai folosit cuvantul “binom” care, nu stiu de ce, ma cam calca pe nervi si ma intreb in continuare ce rol joaca in fosta televiziune a lu’ Vantu pentru ca rolul care l-a jucat in pozitia de consilier a lu’ prostanacu’ imi este destul de clar.

2 Responses to “Hai s-o mai sondam un pic!”

  1. Anonymous May 7, 2013 at 10:44 am #

    "COZMIN" te rog. "Baiat destept din energie" Faptul ca el se crede "un securist de bine, un tip destept" ma amuza chiar mai mult decat acela ca pe noi ne crede prosti. Omu' e un fel de Brucan al zilelor noastre, s-a perindat prin alcovul tuturor facatorilor de strategii electorale, iar acum s-a reambalat la Realitatea, aducand o echipa hamesita de la Cluj, echipa care, cu avanpostul Rares Bogdan va sti la momentul stabilit sa transeze alegerile. Bichir era prea de tot si l-au lasat sa mai stea pe labeunu. Il au, in schimb, pe apoteoticul Manastire, trambita si racnetul Carpatilor…Rocada de la Realitatea are loc intr-un moment strategic, de "recuperare a credibilitatii", dupa ce il vor inhata pe Voiculescu. Terenul lasat liber va fi tocmai bun de spatiu de manevra pentru baietii cu gulere albastre din esalonul Gusa-Sandru

  2. razvan coltea May 7, 2013 at 11:05 am #

    Intr-adevar, le stie pe toate plus inca ceva.Iar Manastire e cu adevarat apoteotic.Pacat, facea o echipa minunata cu Bichir.Ai observat ca Lavinia il soarbe din ochii pe COZMIN?

Leave a comment